08/2016: Rummo – palkittu pasta kestää keittämistä ja on aina al dente

Rummo – palkittu pasta kestää keittämistä ja on aina al dente!

Julkaisuvapaa heti

Prescott Oy:n maahantuomat perinteikkäät italialaiset Rummo-pastat tuovat ruoanvalmistukseen laatua, helppoutta ja aitoa Välimeren makumaailmaa. Tätä pastaa et voi pilata – purutuntuma on aina al dente!
Rummon perinteistä pastaperhettä täydentävät gluteenittomat spagetti ja penne-pasta sekä Basilico- ja Arrabiata-pastakastikkeet. Osa tuotteista on saatavana myös HoReCa-pakkauksissa. 160-vuotisen kehitystyön tulos Lenta Lavorazione on patentoitu ja sertifioitu valmistusprosessi. Rummo-pastan juuret ulottuvat vuoteen 1846, jolloin Antonio Rummo perusti myllyn Beneventon maakuntaan, Sannio-laaksoon, Italiaan. Vehmas alue oli jo tuolloin tunnettu korkealaatuisesta durumvehnästä ja lähdevedestä. Rummo-pastat valmistetaan edelleen Beneventossa Italiassa.Tarkoin valitut ja korkealaatuiset raaka-aineet käsitellään niiden ominaisuuksia kunnioittaen kiireettömästi ja pieteetillä. Pastatahna puristetaan korkealla paineella kahden suuttimen läpi. Ensimmäinen - teflonsuutin - mahdollistaa kovan puristuspaineen, joka antaa pastalle poikkeuksellisen kiinteän muodon. Toinen – kuparisuutin – rouhentaa pastan ulkopuolen makuja helposti pintaansa poimivaksi. Pastan kiinteyttä ja muita ominaisuuksia tarkkaillaan ja mitataan valmistusprosessin aikana dynamometrillä.

Erinomaista laatua helposti ja huolettomasti! Rummo on kiinteä, hyvin keittämistä kestävä ja muotonsa jopa seuraavaan päivään säilyttävä pasta. Korkealaatuiset raaka-aineet sekä huippuunsa viritetty valmistusprosessi takaavat pastan valmistuksen helppouden ja vaivattomuuden niin koti- kuin suurkeittiössäkin. Tätä pastaa et voi pilata – purutuntuma on aina al dente! Enää ei pastan valmistus ole tarkkaa minuuttipeliä, eikä ylijäänyttä pastaa tarvitse heittää pois. Pastan voi lämmittää uudelleen suutuntuman tai pastan ulkonäön siitä kärsimättä. Kiinteän koostumuksen ansioista Rummo-pasta sopii myös hyvin kylmäsalaatteihin.

Rummo-pastalla on markkinoiden korkein proteiinipitoisuus 14,5 %. Korkealaatuinen durumvehnä sekä tarkoin monitoroitu valmistusprosessi takaavat markkinoiden korkeimman proteiinipitoisuuden.

Palkittu pasta: Rummo on ainoana pastana maailmassa saanut italialaisen kokkiliiton, Federazione Italiana Cuochin, laatumerkinnän.

Gluteeniton ruokavalio on keliaakikkojen ja vilja-allergisten lisäksi usein myös painontarkkailijoiden ja viljatuotteita muista syistä välttävien henkilöiden valinta. Rummo-pastoissa on kaksi gluteenitonta 400 g tuotevaihtoehtoa: spagetti ja penne. Gluteeniton Rummo-pasta on tehty täysjyväriisistä sekä valkoisesta ja keltaisesta maissista.

Gluteenittomat Basilico- ja Arrabiata-pastakastikkeita voi käyttää sellaisenaan tai höystää oman maun mukaan lisäämällä esim. lihaa ja kasviksia. Kastikkeissa on korkea tomaattipitoisuus: Arrabiata 90 % ja Basilico 84 %.

Rummo-pastoja ja -kastikkeita myyvät hyvin varustellut päivittäistavarakaupat (esim. S- ja K-ryhmä). 
Pastojen kuluttajasuositushinnat ovat alkaen 2,00 €. HoReCa-tuotteita myyvät hyvin varustellut ruokatukut.

Lisätietoja, tuote- ja kuvatiedustelut:

Prescott Oy
Tarja Jäntti-Eade
tarja.jantti-eade (at) prescott.fi
puh. 0207 341 214

Prescott Oy on vuonna 2005 perustettu makeisten ja elintarvikkeiden maahantuonti- ja markkinointiyhtiö, joka edustaa korkealaatuisia ja tunnettuja kansainvälisiä tuotemerkkejä, kuten Rummo, Indiana Jerky, Sorini, Socado, Cachet, Belfine, Baronie, Duc d’O, Sarotti, Bonbon Buddies, Brain Blasterz, Prix ja Trolli. Yritys palvelee kotimaassa keskusliike-, tukku- ja vähittäiskauppa-asiakkaita sekä harjoittaa vientiä Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan ja Viroon. Prescott Oy työllistää 13 henkilöä.  Yrityksen missio on tuottaa ihmisille mieleenpainuvia makuelämyksiä ja tuoda ripaus juhlaa arjen keskelle. 

RUMMO-Arrabiata-Basilico-ja-Spagetti.jpg

RUMMO-pasta-carbonara.jpg

RUMMO-pasta-arrabbiata.jpg